افزایش احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز
این فرضیه مطرح است که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز، شواهد مربوط به ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با بروز انواع مختلف سرطانها بررسی شد. در مجموع ۱۴۸ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مصرف گوشت قرمز به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان پستان، اندومتر، روده بزرگ، رکتوم، ریه و کبد همراه بود.
مصرف گوشت فرآوری شده موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف به میزان زیر شد:
- سرطان پستان : ۶٪
- سرطان کولورکتال : ۱۸٪
- سرطان ریه : ۱۲٪
مصرف همزمان گوشت قرمز و فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان کولورکتال، سرطان ریه و سرطان کلیه همراه بود.
منبع:
من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید میکنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روشهای پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده میکنم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
نقش سیلیمارین به عنوان آنتی اکسیدان در مدیریت بالینی بیماریهای مزمن کبدی
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 2314 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۹
دی
آب مروارید (کاتاراکت) یکی از شایعترین علل کاهش بینایی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1567 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۴
دی
سیلیمارین از تکثیر لنفوسیتهای T و تولید سیتوکین در عفونت ویروس هپاتیت C جلوگیری می کند.
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1282 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۳
دی
چه عواملی ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهند؟
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1621 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۵
اسفند
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.