رژیمهای گیاهخواری و وگان ریسک شکستگیهای استخوانی را افزایش میدهند.
شکستگی استخوان در سنین بالا یک اتفاق رایج است که بار قابل توجهی برای سیستم های بهداشتی در سراسر جهان ایجاد میکند. مطالعات اپیدمیولوژیک قبلی نشان دادهاند که گیاهخواران، تراکم استخوان (BMD) کمتری نسبت به سایر افراد دارند.
با این حال شواهد آیندهنگر محدودی در مورد تفاوتهای احتمالی در ریسک شکستگی استخوان بین گیاهخواران، وگانها و غیر گیاهخواران وجود دارد. در این مطالعه آینده نگر، این مسئله مورد بررسی قرار گرفته است.
در این مطالعه، اطلاعات رژیم غذایی شرکت کنندگان در ابتدا (۱۹۹۳-۲۰۰۱) و در مرحله پیگیری (≈ ۲۰۱۰) جمع آوری شد. شرکت کنندگان در هر دو مقطع زمانی به چهار گروه رژیم غذایی (با ۲۹۳۸۰ گوشت خوار، ۸۰۳۷ ماهی خوار، ۱۵۴۹۹ گیاهخوار و ۱۹۸۲ وگان) دسته بندی شدند. نتایج و پیامدها از منظر شکستگی استخوانی از طریق ارتباط با سوابق بیمارستانی یا گواهی فوت تا اواسط سال ۲۰۱۶ شناسایی شدند.
نتایج این مطالعه نشان داد که به طور کلی در مقایسه با گوشت خواران، وگان ها خطر بیشتری برای شکستگی لگن، ساق پا و مهرهها دارند، در حالی که ماهی خواران و گیاهخواران خطر بیشتری برای شکستگی لگن دارند. این تفاوت در ریسک ایجاد شکستگی احتمالاً تا حدی به دلیل BMI پایین آنها و به دلیل دریافت کمتر کلسیم و پروتئین است.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.