کاروتنوئیدها و نقش آنها در پیشگیری از انواع سرطان

سرطان یک فرآیند چند مرحلهای است که حاصل تغییرات ژنتیکی و بیوشیمیایی درون سلول میباشد و به عواملی همچون سن، وراثت و شرایط محیطی وابسته است. تقریبا 85-90 درصد سرطانها وابسته به عوامل محیطی و سبک زندگی میباشند و تنها اصلاح رژیم غذایی میتواند تقریبا 40 % خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
ارتباط بین سرطان و رژیم غذایی در چند سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است که در بین مطالعات انجام شده کاروتنوئیدها نیز با اثر محافظتی در برابر سرطانهای مختلف گزارش شدهاند. کاروتنوئیدها گروه متنوعی از رنگدانههای طبیعی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات به ویژه آنهایی که رنگ زرد، قرمز، نارنجی و حتی سبز پر رنگ دارند یافت میشوند.
کاروتنوئیدها از طریق دو مکانیسم مختلف در پیشگیری از انواع سرطان موثراند:
- تاثیر در مسیر رشد و مرگ سلول
- آنتی اکسیدان های قوی هستند و برای تولید مواد مغذی مانند ویتامین A مهماند.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
درمان با ریتالین، منجر به کاهش رشد قدی و وزنی کودکان مبتلا به ADHD می شود.
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 190 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۴
مهر
درمان هپاتیت های ویروسی با سیلیمارین از گیاه خار مریم
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 124 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۹
آذر
نقش سیلیمارین به عنوان آنتی اکسیدان در مدیریت بالینی بیماریهای مزمن کبدی
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 43 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۹
دی
دوز بالای مکمل ویتامین D می تواند مشکلات قاعدگی، دیسمنوره و سندرم پیش از قاعدگی را در نوجوانان بهبود بخشد.
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 172 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۴
آبان
تاثیر ساشه منیزیم خوراکی بر پیشگیری از سردرد ناشی از بی حسی نخاعی پس از سزارین
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 128 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۲
آبان
قوانین ارسال دیدگاه در سایت