شرکت داروسازی سمانیک سلامت گستر

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

چگونه بعد از 30 سالگی جوان بمانیم؟

دسته بندی :پوست، مو و زیبایی, افزایش عمر ۲۴ مهر ۱۴۰۳ دکتر صدف عبدیان 728 مشاهده
چگونه بعد از 30 سالگی جوان بمانیم؟

شاید فکر کنید که بدن شما به شکل طبیعی با افزایش سن، دچار پیری و افزایش ناتوانی شما می‌شود. اما بهتر است بدانید با انجام اقداماتی بعد از سن 30 سالگی می‌توانید روند پیری خود را به تاخیر بیندازید و یک زندگی با کیفیت داشته باشید. اگر بعد از 30 سالگیتان، به شکل منظم ورزش کنید، تغذیه‌ی سالم (غنی از فیبر، سبزیجات، میوه و …) داشته باشید، استرستان را کنترل کنید و …، می‌توانید شانس خود را برای داشتن یک زندگی بدون بیماری برای حدود 50 سال یا بیشتر افزایش دهید. بنابراین نحوه‌ی زندگی شما بعد از 30 سالگی، نقش زیادی در حفظ سلامت شما بازی خواهد کرد. با من همراه باشید تا عمری طولانی‌تر همراه با سلامتی را در کنار خانوادتان بگذرانید.

چگونه بعد از 30 سالگی جوان بمانیم؟

شما می‌توانید با رعایت برخی نکات ساده، طول عمر خود را همراه با کیفیت زندگی افزایش دهید و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مصون باشید.

  • وزنتان را متعادل نگه دارید: کاهش وزن برای شما اگر در 30 سالگی اتفاق بیفتد بهتر است تا این پروسه در سنین 40 سالگی به بالا انجام شود. این به دلیل آن است که با افزایش سن شما، متابولیسم و حجم ماهیچه‌هایتان کاهش می‌یابد و کاهش وزن براش شما سخت‌تر خواهد شد. سعی کنید بر خوردن میوه، سبزیجات، غلات و حبوبات تمرکز کنید و گوشت بدون چربی مصرف کنید. خوردن مقادیر بالای پروتئین و فیبر می‌تواند در کاهش اشتهای شما و افزایش شانس موفقیتتان کمک کند.
  • ورزش را در اولویت قرار دهید: ممکن است در اوایل شروع ورزش، عادت‌کردن به آن سخت باشد. اما اگر به شکل منظم ورزش کنید، به تدریج انرژی شما بیشتر می‌شود، بازده کاری شما بالا می‌رود، احساس شادی می‌کنید، بهتر می‌خوابید و خلاق‌تر خواهید شد.
  • به خواب خود اهمیت دهید: خوابیدن یک عادت سالم است. اگر سعی کنید در 30 سالگی خود، یک الگوی خواب داشته باشید تا از استرس به دور باشید، به پرخوری و افزایش وزن روی نیاورید و سلامت روان بهتری داشته باشید. میتوانید از الگوهای قبل از خواب استفاده کنید تا به آسانی به خواب روید. همچنین سعی کنید محیط خواب شما خنک، تاریک و بی‌صدا باشد.
  • یک تمرین برای حفظ آرامش خود بیابید: شاید یادتان نیاید آخرین باری که واقعا آرام بودید چه زمانی بوده است. آرامش باید بخش روتین هرروز در زندگی شما باشد. اگر بتوایند راهی برای خاموش‌کردن استرستان بیابید، از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در مصون خواهید بود. می‌توانید از مدیتیشن، یوگا و … بهره ببرید.
  • از پوست خود مراقبت کنید: اگر یک روتین مراقبت پوستی داشته باشید، می‌توانید در حفظ زیبایی و جوانی خود موفق باشید. استفاده از ضد آفتاب‌ها را فراموش نکنید تا از ابتلا به سرطان پوست در امان باشید. از مکمل‌ خوراکی سمانیک کلاژن استفاده کنید تا مانع از ایجاد چین و چروک پوستی شوید، چروک‌های ملایم دور چشم و دهان را از بین ببرید، افزایش آبرسانی به پوست و محافظت از آن در برابر اشعه UV را نیز با مصرفش داشته باشید. یک ضد آفتاب حداقل می‌بایست 15 SPF قدرت محافظت داشته باشد. همچنین از یک آبرسان خوب و روش پاکسازی مناسب نیز بهره ببرید تا پیرشدن صورتتان را به تعویق بیندازید.
    سمانیک کلاژن
    خرید
  • سبزیجات مصرف کنید: سبزیجات و میوه‌ها، بهترین گزینه برای حفظ سلامت شما هستند. بیشتر متخصصان شاید بر روی میزان دریافتی پروتئین، کروبوهیدارت و چربی تمرکز کنند، اما سبزیجات و فیبرها نیز بسیار مهم هستند. سبزیجات خصوصا در حفظ سلامت قلب و عروق شما اثرگذار است. به آسانی می‌توانم بگویم: سبزیجات مصرف کنید تا یک افزایش سن همراه با سلامتی و بدون بیماری را تجربه کنید.
  • آب به میزان زیاد مصرف کنید: اگر بدن شما آب به اندازه در دسترس داشته باشد، از ابتلا به بیماری‌های کلیوی و قلبی در امان خواهید بود. همچنین برطبق مطالعات انجام‌گرفته، کاهش آب بدن با چاقی در ارتباط است. میزان آب مورد نیاز برای شما با فرد دیگر متفاوت خواهد بود اما به طور میانگین، بین 4 الی 6 لیوان آب باید در طول شبانه‌روز بنوشید. هشیار باشید که ورزش، عرق‌کردن و مصرف برخی داروها، ممکن است آب بدن شما را بیشتر دفع کنند و نیاز به مصرف میزان بیشتری داشته باشید. اگر به اندازه کافی آب بنوشید، ادرار شما باید به شکل شفاف و روشن باشد. اگر تیره‌تر شود، به معنای کاهش آب بدنتان است.
  • به طور منظم چکاپ دهید: شاید فکر کنید 30 سالگی وقت انجام چکاپ نیست و هنوز برای بررسی سلامتیتان، جوانید! اما باید بدانید دیابت، فشار خون و برخی اختلالات دیگر، ممکن است در همین سن برای شما شروع شود. این چکاپ‌ها خصوصا اگر در خانواده سابقه‌ی سرطان و بیماری‌های قلبی دارید، مهم‌تر خواهد بود. در رابطه با تعداد چکاپ‌ها و نوع آن باید با پزشک خود مشورت کنید.
  • سعی کنید مدیر زمان باشید: اگر شماهم از آن دسته افرادی هستید که زمان کافی و با آرامش برای خوردن غذا ندارید، به طور دائم در گوشی تلفن همراه، اینترنت و … غرق هستید، باید بگویم شما در معرض ابتلا به بیماری هستید. سعی کنید برخی موارد غیرضروری که می‌شود انجام آن‌ها را به تعویق انداخت، از برنامه خود حذف کنید و هر کاری را به جا و موقع خود به اتمام برسانید تا از استرس و عجله به دور باشید.
  • سیگار و الکل مصرف نکنید: کسانی که از دخانیات استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض مرگ ناشی از بیماری‌ها، خصوصا بیماری‌های قلبی و عروقی هستند. همچنین سیگارکشیدن، در پیرشدن پوست شما اثرگذار است. اگر قصد ترک سیگار را دارید، بهترین زمان همین الان است. الکل می‌تواند بر سلامت دستگاه گوارش شما، خصوصا کبدتان اثرگذار باشد و آن را مستعد ایجاد اختلال در عملکردش کند.
  • از دندان‌هایتان مراقبت کنید: داشتن دندان‌های زیبا و سالم، یکی از معیارهای مهم زیبایی در شماست. با بالارفتن سن شما، دندان‌های شما شروع به ساییدگی می‌کنند، مینای دندانتان از بین می‌رود و لثه‌های شما تضعیف می‌شود. بنابراین شما باید به اندازه کافی حواستان به رعایت بهداشت دندان‌هایتان باشد، به طور منظم نخ دندان بکشید و برای چکاپ منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
  • روابط دوستانه‌ی خود را حفظ کنید: ارتباط و مراوده با دوستان و آشنایان، در حفظ سلامت شما خصوصا تقویت سیستم ایمنتان موثر است. در صورت نیاز به کمک نیز، افراد بیشتری در دایره‌ی ارتباطی شما خواهند بود که خود عامل مهمی در افزایش طول عمر شما خواهد بود. سعی کنید فارغ از دغدغه‌ها، زمانی را برای ارتباط خانوادگی با دوستانتان کنار بگذارید.
  • از تاریخچه‌ی سلامتی خود آگاه باشید: هیچ شخصی بجز خودتان، به شکل دقیق از سلامتی شما آگاهی ندارد. اگر دارویی مصرف می‌کنید، از داروساز خود اطلاعات کامل را کسب کنید تا بهتر با آن و نحوهی مصرفش آشنا شوید. تاریخچه‌ی بیماری‌ها را در خانواده خود جستجو کنید تا از احتمالات آگاه باشید.
  • بین کار و زندگیتان تعادل ایجاد کنید: 30 سالگی سنی است که شما ممکن است در یک رابطه جدی، ازدواج یا نگهداری از فرزندان خود مشغول باشید. همیشه یک زمانی را اختصاص دهید و در خلوت بررسی کنید آیا همه چیز متعادل است و جای خودش قرار دارد یا نه. اینگونه هم شما و هم خانواده‌تان آرامش بیشتری خواهند داشت.

منابع

Oral health for an ageing population: the importance of a natural dentition in older adults – ScienceDirect

The aging mouth – and how to keep it younger – Harvard Health

Strategies to Improve Adherence to Dietary Weight Loss Interventions in Research and Real-World Settings (mdpi.com)

دکتر صدف حدادیان
دکتر صدف عبدیان

من دکتر صدف عبدیان فارغ التحصیل داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستم. در طول تحصیلم چندین مقاله ی ISI در زمینه‌ی اثرات داروهای گیاهی بر روی بیماری عصبی چاپ کردم و هم اکنون به عنوان مدیر مدیکال و تحقیق و توسعه در شرکت سمانیک سلامت گستر مشغول هستم.

در گروه تلگرام، هر سوال پزشکی داشته باشید را پاسخ خواهیم داد! عضویت در گروه تلگرامی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.

  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
سوالی دارید از ما بپرسید
×
سراب‌پور Whatsapp chat
دکتر صدف عبدیان Whatsapp chat
2 +