دارچین: نقش بالقوه در پیشگیری از مقاومت به انسولین، سندرم متابولیک و دیابت نوع ۲
سندرم متابولیک با مقاومت به انسولین، افزایش قند و چربی خون، التهاب، کاهش فعالیت آنتی اکسیدانی، افزایش وزن و افزایش گلیکوزیله شدن پروتئینها همراه است. مطالعات نشان دادهاند که دارچین همه این متغیرها را در مطالعات آزمایشگاهی، حیوانی و/یا انسانی بهبود میبخشد.
علاوه بر این، مطالعات نشان دادهاند که دارچین با مسدود کردن و معکوس کردن تشکیل پروتئین تاو در شرایط آزمایشگاهی و با مهار ادم سلولی در سکته مغزی ایسکمیک، عوامل مرتبط با بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. مطالعات آزمایشگاهی همچنین نشان میدهد که دارچین آنژیوژنز (رگزایی) مرتبط با تکثیر سلولهای سرطانی را مهار میکند.
مطالعات انسانی شامل افراد کنترل و افراد مبتلا به سندرم متابولیک، دیابت نوع ۲ و سندرم تخمدان پلی کیستیک، همگی اثرات مفید دارچین و عصارههای آبی آن را بر سطح گلوکز، انسولین، حساسیت به انسولین، چربی خون، وضعیت آنتی اکسیدانی، فشار خون و سرعت تخلیه معده نشان دادهاند.
به طور خلاصه، ترکیبات دارچین میتوانند در کاهش و پیشگیری از علائم و نشانههای سندرم متابولیک، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی نقش موثری داشته باشند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.