شرکت داروسازی سمانیک سلامت گستر

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

توصیه های ضروری برای جلوگیری از گرمازدگی

دسته بندی :مقاله کوتاه ۳ تیر ۱۴۰۲ دکتر فاطمه موسوی 2640 مشاهده
گرمازدگی

با توجه به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، احتمال گرمازدگی افزایش می یابد. در این رشته استوری توصیه‌های ضروری برای پیشگیری از گرمازدگی را با هم مرور می‌کنیم.

  1. لباس مناسب بپوشید؛ لباس‌های سبک، گشاد و با رنگ روشن انتخاب کنید.
  2. تا حد امکان در مکان‌های خنک و با تهویه مطبوع بمانید. به خاطر داشته باشید که پنکه و فن‌های برقی زمانی که دما بسیار بالا باشد نمی‌تواند از گرمازدگی جلوگیری کند. دوش یا حمام با آب نسبتا خنک یا رفتن به مکانی با تهویه مطبوع و کولر راه بسیار بهتری برای خنک شدن است.سعی کنید کمتر از اجاق گاز و فر استفاده کنید تا دمای خانه خود را خنک‌تر نگه دارید.
  3. سعی کنید فعالیت‌های خارج از منزل خود را به زمانی که هوا خنک‌تر است، مانند ساعات صبح و عصر محدود کنید. اغلب در مناطق سایه استراحت کنید تا بدن شما فرصتی برای بهبودی داشته باشد.
  4. انجام تمرینات ورزشی را در طول ساعات گرم روز کاهش دهید. اگر عادت به کار یا ورزش در محیط گرم ندارید، به آرامی شروع کنید و به تدریج سرعت خود را افزایش دهید. اگر فعالیت فیزیکی در هوای گرم باعث تپش قلب و نفس نفس زدن شما می‌شود، تمام فعالیت‌ها را متوقف کنید. وارد یک منطقه خنک یا سایه شوید و استراحت کنید، به خصوص اگر احساس سبکی سر، سرگیجه، ضعف یا غش دارید.
  5. از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. آفتاب سوختگی بر توانایی بدن شما برای خنک شدن تاثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث کم آبی بدن شود. اگر باید به بیرون از منزل بروید، با استفاده از کلاه لبه دار، عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب با SPF 15 یا بالاتر 30 دقیقه قبل از بیرون رفتن، از خود در برابر نور خورشید محافظت کنید. به دنبال ضدآفتاب‌هایی باشید که روی برچسب آن‌ها عبارت «وسیع الطیف» و «محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش/UVA/UVB» نوشته شده باشد، این محصولات بهترین عملکرد را دارند.
  6. کودکان را در اتومبیل رها نکنید. دمای داخل اتومبیل‌ها می‌تواند به سرعت تا محدوده خطرناک بالا رود، حتی اگر یک پنجره باز باشد. هر کسی که در ماشین پارک شده باقی بماند در معرض خطر است اما کودکان در معرض خطر بیشتر ابتلا به گرمازدگی یا حتی مرگ هستند.
  7. از مصرف غذاهای گرم، چرب و سنگین پرهیز کنید.
  8. مایعات فراوان بنوشید. برای نوشیدن آب و مایعات صبر نکنید تا تشنه شوید. از مصرف نوشیدنی‌های بسیار شیرین یا الکلی خودداری کنید. این نوشیدنی‌ها در واقع باعث از دست دادن آب بدن شما می‌شوند.
  9. تعریق شدید موجب دفع املاح و مواد معدنی از بدن می‌شود. سعی کنید به مقدار کافی املاح و مواد معدنی مصرف کنید.

 

منبع:

دکتر فاطمه موسوی
دکتر فاطمه موسوی

من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید می‌کنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روش‌های پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده می‌کنم.

در گروه تلگرام، هر سوال پزشکی داشته باشید را پاسخ خواهیم داد! عضویت در گروه تلگرامی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.

  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
سوالی دارید از ما بپرسید
×
شهابی Whatsapp chat
دکتر صدف عبدیان Whatsapp chat
2 +