شرکت داروسازی سمانیک سلامت گستر

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

افزایش احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز

دسته بندی :سرطان, مقاله کوتاه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ دکتر فاطمه موسوی 1619 مشاهده
احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز

این فرضیه مطرح است که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز، شواهد مربوط به ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با بروز انواع مختلف سرطان‌ها بررسی شد. در مجموع ۱۴۸ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند.

مصرف گوشت قرمز به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان پستان، اندومتر، روده بزرگ، رکتوم، ریه و کبد همراه بود.

مصرف گوشت فرآوری شده موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف به میزان زیر شد:

  • سرطان پستان : ۶٪
  • سرطان کولورکتال : ۱۸٪
  • سرطان ریه : ۱۲٪

مصرف همزمان گوشت قرمز و فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان کولورکتال، سرطان ریه و سرطان کلیه همراه بود.

منبع:

Consumption of red meat and processed meat and cancer incidence: a systematic review and meta-analysis of prospective studies

دکتر فاطمه موسوی
دکتر فاطمه موسوی

من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید می‌کنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روش‌های پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده می‌کنم.

در گروه تلگرام، هر سوال پزشکی داشته باشید را پاسخ خواهیم داد! عضویت در گروه تلگرامی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.

  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
سوالی دارید از ما بپرسید
×
شهابی Whatsapp chat
دکتر صدف عبدیان Whatsapp chat
2 +