افزایش احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز

این فرضیه مطرح است که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز، شواهد مربوط به ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با بروز انواع مختلف سرطانها بررسی شد. در مجموع ۱۴۸ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مصرف گوشت قرمز به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان پستان، اندومتر، روده بزرگ، رکتوم، ریه و کبد همراه بود.
مصرف گوشت فرآوری شده موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف به میزان زیر شد:
- سرطان پستان : ۶٪
- سرطان کولورکتال : ۱۸٪
- سرطان ریه : ۱۲٪
مصرف همزمان گوشت قرمز و فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان کولورکتال، سرطان ریه و سرطان کلیه همراه بود.
منبع:

من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید میکنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روشهای پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده میکنم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:

پولیپ های روده و خطر تبدیل به سرطان کولورکتال
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1137 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۳
اسفند

رژیمهای گیاهخواری و وگان ریسک شکستگیهای استخوانی را افزایش میدهند.
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1079 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۹
مهر

آیا مصرف روزانه مولتی ویتامین باعث تقویت حافظه در افراد مسن می شود؟
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 972 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۷
خرداد

تاثیر مصرف عصارهی زعفران بر خلق و خو و احساسات افراد
توسط دکتر حسین علیپور
- 583 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۰
اردیبهشت

آب مروارید (کاتاراکت) یکی از شایعترین علل کاهش بینایی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 848 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۴
دی

درمان هپاتیت های ویروسی با سیلیمارین از گیاه خار مریم
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 1179 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۹
آذر
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.