افزایش احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز
این فرضیه مطرح است که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز، شواهد مربوط به ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با بروز انواع مختلف سرطانها بررسی شد. در مجموع ۱۴۸ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مصرف گوشت قرمز به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان پستان، اندومتر، روده بزرگ، رکتوم، ریه و کبد همراه بود.
مصرف گوشت فرآوری شده موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف به میزان زیر شد:
- سرطان پستان : ۶٪
- سرطان کولورکتال : ۱۸٪
- سرطان ریه : ۱۲٪
مصرف همزمان گوشت قرمز و فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان کولورکتال، سرطان ریه و سرطان کلیه همراه بود.
منبع:
من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید میکنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روشهای پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده میکنم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
تاثیر مصرف مکمل منیزیم سیترات بر روی سر دردهای میگرنی
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 4957 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۸
خرداد
نکات اختصاصی برای تسکین علائم سندرم روده تحریک پذیر IBS
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 4154 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۶
دی
درمان با ریتالین، منجر به کاهش رشد قدی و وزنی کودکان مبتلا به ADHD می شود.
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 2437 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۴
مهر
تغییر سبک زندگی و بهبود سندرم تخمدان پلی کیستیک
توسط دکتر شمسعلی رضازاده
- 2108 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۸
بهمن
شیمی درمانی و عوارض ناشی از آن؛ جینسنگ کره ای (Panax ginseng) کاندیدی برای پیشگیری و درمان
توسط خانم دکتر مهرنوش گرشاسبی
- 5587 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۶
شهریور
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.