افزایش احتمال ابتلا به سرطان با مصرف گوشت قرمز

این فرضیه مطرح است که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز، شواهد مربوط به ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده با بروز انواع مختلف سرطانها بررسی شد. در مجموع ۱۴۸ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مصرف گوشت قرمز به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان پستان، اندومتر، روده بزرگ، رکتوم، ریه و کبد همراه بود.
مصرف گوشت فرآوری شده موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف به میزان زیر شد:
- سرطان پستان : ۶٪
- سرطان کولورکتال : ۱۸٪
- سرطان ریه : ۱۲٪
مصرف همزمان گوشت قرمز و فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر بیشتر سرطان کولورکتال، سرطان ریه و سرطان کلیه همراه بود.
منبع:

من فاطمه موسوی هستم، یک پزشک عمومی عضو بنیاد ملی نخبگان و استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران. در شرکت و وب سایت سمانیک، به صورت تخصصی، علمی و تجربی محتواهای پزشکی تولید میکنم. تمرکزم بر ارائه محتواهای با کیفیت به صورت علمی است و از روشهای پژوهشی مدرن و منابع معتبر حین نوشتن محتوا استفاده میکنم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:

سندرم تخمدان پلی کیستیک در دختران جوان با مصرف کروم قابل درمان است.
توسط دکتر شمسعلی رضازاده
- 3072 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۶
فروردین

تاثیر ساشه منیزیم خوراکی بر پیشگیری از سردرد ناشی از بی حسی نخاعی پس از سزارین
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 4542 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۲
آبان

آیا استفاده از موبایل باعث بیش فعالی کودکان می شود؟
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 3689 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۴
خرداد

پولیپ های روده و خطر تبدیل به سرطان کولورکتال
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 5456 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۳
اسفند

اثربخشی گلیسیرین ۸۵٪ بر روی درماتیت آتوپیک و میکروبیوم پوست
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 2637 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۷
بهمن

اصلاح سبک زندگی برای درمان یبوست مزمن در بزرگسالان
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 2086 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۲۲
اسفند

نقش درمانی کورکومین بر مسمومیت کبدی ناشی از آفلاتوکسینها
توسط دکتر فاطمه موسوی
- 2724 مشاهده
- بدون دیدگاه
-
۱۴
آذر
قوانین ارسال دیدگاه در سایت.