اثرات جینسنگ بر تنظیم قند خون

با توجه به شیوع بالای دیابت و روند رو به رشد آن و همچنین عوارض جانبی بلند مدت داروهای مرسوم، استفاده از گیاهانی که توانایی کنترل قند خون را داشته باشند مورد توجه است.
تحقیقات انجام شده نشان میدهند که جینسنگ قرمز کرهای دارای خواص متعدد دارویی از جمله کاهشدهندهی قند خون میباشد.
نتایج یک مطالعهی بالینی بر روی افراد پیشدیابتی و افرادی که به تازگی مبتلا به دیابت نوع 2 تشخیص داده شدهاند نشان میدهد مصرف جینسنگ قرمز کرهای به مدت 12 هفته و روزانه 5 گرم، باعث کاهش قند خون، میزان انسولین و فاکتور التهابی سرمی میشود.
از مکانیسمهای احتمالی این اثرات میتوان به مواردی مانند تعدیل جذب، نقل و انتقال و دفع گلوکز و همچنین تاثیر بر ترشح انسولین اشاره کرد.
مطالعات و کارآزماییهای مختلفی تاییدکنندهی اثرات مثبت جینسنگ بر کاهش قند خون میباشد و استفاده از این گیاه را در کسانی که قند خون بالا دارند پیشنهاد میکنند.
منبع:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.