شرکت داروسازی سمانیک سلامت گستر

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

آیا سکته قلبی منجر به مرگ می شود؟

دسته بندی :مکمل و ویتامین, قلب و عروق ۹ مرداد ۱۴۰۳ دکتر صدف عبدیان 1095 مشاهده
آیا سکته قلبی منجر به مرگ می شود؟

اگرچه سکته یا حملات قلبی خطرناک هستند، اکثر شما به احتمال زیاد جان سالم از آن به در می‌برید و می‌توانید به زندگی فعال و کامل خود ادامه دهید. نکته‌ی قابل‌توجه، دریافت به موقع کمک و درمان است تا آسیب به بافت عضلانی شما محدود شود. بعد از تجربه سکته قلبی، شما باید سبک تغذیه‌ای و زندگیتان را تغییر دهید، به طور منظم فعالیت فیزیکی داشته باشید و استرستان را کنترل کنید.

در کنار آن، می‌توانید با توجه به علت ایجاد سکته، از مکمل‌های مختلفی استفاده کنید. کالمگ مکملی است که حاوی پتاسیم و منیزیم در فرم سیترات است و با اثرات گشادکنندگی عروق و کاهش مقاومت دیواره رگ در برابر جریان خون شما، احتمال رخداد سکته قلبی در شما را کاهش می‌دهد. شما می‌توانید با مشورت پزشکتان، از این محصول برای افزایش کیفیت زندگیتان استفاده نمایید.

سکته قلبی چیست؟

سکته قلبی، در اثر مشکلاتی که در سیستم گردش خون شما ایجاد می‌شود و در پی آن جریان خون به قلب مسدود می‌شود، رخ می‌دهد. بیشتر این حملات قلبی، به دلیل وجود بیماری‌های عروق کرونر است. همچنین سن، عادات غذایی، نداشتن فعالیت فیزیکی و سایر شرایط پزشکی، در ایجاد حملات قلبی موثرند. هرساله، 605 هزار نفر برای اولین بار و 200 هزار نفر برای بار چندم به سکته قلبی مبتلا می‌شوند. براساس آمار بدست‌آمده در آمریکا، تا سال 2035 افراد مبتلا به اختلالات قلبی – عروقی از یک سوم، به نصف افزایش می‌یابند.

آیا سکته قلبی و ایست قلبی باهم تفاوت دارند؟

بله، ایست قلبی به معنای از کارافتادن سیستم الکتریکی قلبی است. این حالت معمولا زمانی رخ می‌دهد که برخی آریتمی‌های قلبی، با ریتم و سیستم الکتریکی قلب شما تداخل پیدا کند. پس ایست قلبی زمانی رخ می‌دهد که ریتم قلبی متوقف شود و مرگ ناگهانی رخ دهد.

اما سکته قلبی در اثر کاهش جریان خون به سمت قلب به شکل محدود یا کامل در اثر اختلالات عروقی، تجمع پلاک‌های کلسترولی و … در عروق قلبی شما رخ می‌دهد. در اثر این عدم خون‌رسانی، ممکن است عضلات قلب شما دچار آسیب جزئی یا جدی شود و به اندام‌های شما آسیب برسد.

آیا سکته قلبی منجر به مرگ می شود؟

آیا علائم سکته قلبی و ایست قلبی با یکدیگر تفاوت دارند؟

هردو این رخدادها، اورژانسی و خطرناک هستند اما دانستن دقیق علائم آن‌ها و تمایزدادنشان، بحث بسیار مهمی است.

سکته قلبی علائمی با شروع درد قفسه سینه به صورت شدید یا ملایم است که ممکن است در ساعاتی شما آن را احساس کنید و در ساعات دیگری آن را حس نکنید. این علائم همچنین در خانم‌ها و آقایان متفاوت است اما شایع‌ترین علامت، درد قفسه سینه است. خانم‌ها بیشتر نسبت به آقایان علائمی مثل تنگی نفس، حالت تهوع و استفراغ و درد در پشت یا فک را تجربه می‌کنند.

ایست قلبی اغلب در کسانی رخ می‌دهد که نمیدانند مشکلات قلبی دارند. در هنگام رخ‌دادن ایست قلبی، شما ممکن است کاملا هوشیاریتان را از دست دهید و بیهوش شوید. همچنین ممکن است مشکل در تنفس و توقف آن برایتان رخ دهد.

دلایل رخداد سکته و ایست قلبی در شما چیست؟

علل ایجاد سکته قلبی یا ایست قلبی، کاملا از هم متفاوت می‌باشند. اغلب افرادی که سکته قلبی را تجربه می‌کنند، از احتمال رخداد آن مطلع هستند اما ایست قلبی عموما برای افرادی رخ می‌دهد که از اختلالات قلبی و عروقی خود مطلع نیستند.

به طور جزئی اگر بخواهیم به علل رخداد سکته قلبی بپردازیم، به موارد ذیل باید توجه کنیم:

  • داشتن رژیم غذایی ناسالم
  • ورزش‌نکردن
  • سیگارکشیدن
  • ابتلا به هایپرکلسترومی (بالابودن کلسترول بد خون)
  • ابتلا به فشار خون
  • ابتلا به قند خون
  • داشتن اضافه وزن

علل رخداد ایست قلبی عبارتند از:

  • اختلالات ساختاری قلب (مثل بزرگ‌شدن قلب، اختلال در شکل دریچه‌های قلبی)
  • داشتن بیماری‌های مادرزادی
  • سیگارکشیدن
  • ابتلا به اختلالات ریتمیک قلبی
  • داشتن سابقه سکته قلبی
  • سوء مصرف مواد مخدر
  • داشتن سابقه خانوادگی اختلالات قلبی- عروقی

آیا سکته قلبی منجر به مرگ می شود؟

آیا سکته قلبی درمان می‌شود؟

درواقع پس از رخ‌دادن سکته قلبی، پزشک شما با توجه به علائمتان و شدت سکته، راهکارها و داروهای مختلفی را توصیه خواهد کرد. برخی از روش‌ها برای پیشگیری و بهبود علائم شما ممکن است شامل موارد ذیل باشد:

  • استنت‌گذاری
  • آنژیوپلاستی
  • جراحی دریچه‌های قلبی
  • تعبیه‌سازی دستگاه‌های ضربان‌ساز
  • استفاده از داروهای مسکن، نیتروگلیسرین و بتابلاکرها

مکملی برای کاهش ریسک ابتلا به سکته قلبی!

مکمل کالمگ، حاوی پتاسیم و منیزیم در فرم سیترات است. هردو این عناصر در گشادکردن عروق و کاهش مقاومت عروقی در برابر جریان خون، به کاهش فشار بر روی قلب شما کمک می‌کنند و می‌توانید با مصرف آن، ریسک ابتلا به سکته قلبی را در خود کاهش دهید و یک زندگی با کیفیت و سالم را برای خود به ارمغان آورید. با مشورت پزشکتان، روزانه 1 الی 2 کپسول کالمگ را بعد از وعده غذایی مصرف نمایید.

کالمگ سیترات | مکمل حاوی پتاسیم و منیزیم به شکل سیترات

خرید

آیا سکته قلبی منجر به مرگ می‌شود؟

اگرچه سکته‌های قلبی تهدیدکننده حیات هستند، اکثر افراد جان سالم از آن به در می‌برند و نمودار مرگ و میر ناشی از سکته قلبی، در حال کاهش است. نکته مهم در هنگام رخداد سکته قلبی، به موقع عمل‌کردن و دریافت سریع کمک و درمان است. این اقدام از آسیب شدید و پیشرونده به عضلات قلبی شما جلوگیری خواهد کرد. پس اگر علائم سکته قلبی را تجربه کردید، سریعا به اورژانس مراجعه کنید قبل از آنکه آسیب جدی به شما برسد.

از هر 5 نفر، 1 نفر در اثر سکته قلبی فوت می‌کند و بیش از 70 درصد این فوتی‌ها، خارج از بیمارستان رخ می‌دهد. همچنین مردها بیشتر از خانم‌ها در معرض مرگ ناشی از سکته قلبی هستند. سیاه‌پوستان و مردم مناطق روستایی نیز مرگ و میر بیشتری نسبت به سایرین دارند.

پس از تجربه سکته قلبی، شما باید سبک زندگیتان را تغییر دهید. باید سعی کنید تغذیه سالم داشته باشید، به طور مداوم ورزش کنید، وزنتان را متعادل کنید و متعادل نگه دارید، اگر سیگار می‌کشید آن را ترک کنید و داروهایتان را به موقع و به اندازه مصرف کنید تا از ایجاد خطر در خودتان پیشگیری نمایید.

منابع

Magnesium

Potassium

دکتر صدف حدادیان
دکتر صدف عبدیان

من دکتر صدف عبدیان فارغ التحصیل داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستم. در طول تحصیلم چندین مقاله ی ISI در زمینه‌ی اثرات داروهای گیاهی بر روی بیماری عصبی چاپ کردم و هم اکنون به عنوان مدیر مدیکال و تحقیق و توسعه در شرکت سمانیک سلامت گستر مشغول هستم.

در گروه تلگرام، هر سوال پزشکی داشته باشید را پاسخ خواهیم داد! عضویت در گروه تلگرامی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.

  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
سوالی دارید از ما بپرسید
×
سراب‌پور Whatsapp chat
دکتر صدف عبدیان Whatsapp chat
2 +