شرکت داروسازی سمانیک سلامت گستر

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

آزمایش بارداری منفی اما پریود نشدم

دسته بندی :زنان ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ دکتر صدف عبدیان 295 مشاهده
آزمایش بارداری منفی اما پریود نشدم

دلایل زیادی ممکن است باعث شود که با اینکه تست بارداری شما منفی است، اما همچنان پریود نشوید یا پریودتان به تاخیر بیفتد. از مهمترین دلایل این اتفاق، سطح بالای استرس یا گرفتن تست بارداری، زودتر از موعد مناسب می‌باشند. درواقع ممکن است تا شما به پزشک مراجعه نکنید، از باردار نبودن خود مطمئن نباشید. بنابراین بررسی دقیق‌تر و توجه به روزهای پریودی در کنار توجه به سبک زندگی و مصرف داروهای خاص، بسیار مهم خواهد بود.

شما ممکن است هنگام مراجعه به پزشک و آزمایشگاه، متوجه شوید تست بارداریتان منفی است. بنابراین ممکن است از خود بپرسید چرا آزمایش بارداری منفی اما پریود نشدم؟ این اتفاق ممکن است به دلیل پایین آمدن سطح هورمون‌ها، حاملگی خارج از رحم، استرس، سوء تغذیه، مصرف مقادیر بالای کافئین، ورزش یا کار سنگین، شیردهی، ابتلا به PCOS یا مصرف برخی داروها مثل وارفارین، آپیکسابان، داروهای ضد افسردگی و … باشد. بنابراین بررسی این عوامل نیاز به دقت بیشتری دارد.

در ادامه با من همراه باشید تا بیشتر در رابطه با تاخیر در پریودی بدانید.

آزمایش بارداری منفی اما پریود نشدم

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که دیر شدن عادت ماهیانه تا چند روز طبیعی است؟ در این بخش، به بررسی علل تاخیر یا از دست‌دادن پریودی خواهم پرداخت. با من همراه باشید.

  • سطح پایین هورمون‌ها: اگر به دنبال باردارشدن هستید، ممکن است واقعا باردار باشید. درواقع سطح هورمون hCG ممکن است در اوایل بارداری به اندازه کافی بالا نباشد. همچنین ممکن است زمان تخمک‌گذاری شما عوض شود و فرض کنید در هفته‌ی دوم بارداری باشید، در حالی که 14 روز تخمک‌گذاری شما زودتر اتفاق افتاده باشد و در هفته 4 بارداری باشید. بنابراین چرخه قاعدگی بسیار متفاوت است و توجه کافی به روزها بسیار مهم. استفاده از داروهای ضدبارداری هورمونی، شیردهی و خون‌ریزی به هنگام بارداری، همگی ممکن است تاریخ‌های معمول را در بدن شما بهم بریزد. اگر فکر می‌کنید باردار هستید اما تست بارداری شما منفی شده است، چند روز دیگر صبر کنید و دومرتبه تست بگیرید. اگر تست همچنان منفی بود، در اسرع وقت به پزشک زنان مراجعه کنید تا بررسی‌های بیشتر صورت بگیرد.
  • حاملگی خارج از رحم: این مورد نادر است اما ممکن است شما حاملگی خارج رحم داشته باشید و تست بارداری شما منفی نشان داده شود. اگر تست بارداری شما منفی بود اما علائمی مثل سرگیجه یا سبکی سر، درد شدید در یک سمت پایین شکم یا هردو طرف، خون‌ریزی یا لکه‌بینی و حالت تهوع و استفراغ داشتید، سریعا به پزشک مراجعه کنید.
  • فاکتورهای مربوط به سبک زندگی: عوامل مختلفی بر سیکل قاعدگی شما اثرگذارند. از جمله این عوامل عبارتند از: استرس، سوء تغذیه و یا مصرف مقادیر بالای کافئین. همچنین عواملی مثل ورزش‌های شدید و ناگهانی، داشتن کار سنگین و گذراندن شیفت شب و … نیز بر ایجاد تغییرات در سیکل قاعدگی شما موثرند.

آزمایش بارداری منفی اما پریود نشدم

  • شیردهی: شیردهی ممکن است باعث ایجاد تغییرات در پریودی شما شود.حتی پس از زایمان، زمانی که پریود شما بازمی‌گردد ممکن است همانند قبل منظم و عادی نباشد. شیردهی با افزایش سن کودک ممکن است تغییر کند. به عنوان مثال ممکن است کودک شما یک جهش رشد داشته باشد و به طرز ناگهانی دفعات خوردن شیر در طول شب را افزایش دهد. بنابراین شیردهی بر سیکل قاعدگی شما اثرگذار خواهد بود.
  • ابتلا به برخی بیماری‌ها: برخی بیماری‌ها و اختلالات مثل ابتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و یا ابتلا به مشکلات تیروئیدی، می‌تواند بر چرخه قاعدگی شما اثرگذار باشد. برخی از شما ممکن است پریودهای سبک و برخی دیگر پریودهای سنگینی را تجربه کنید. همچنین در برخی موارد ترکیبی از هردو ممکن است برای شما رخ دهد. یائسگی از دیگر شرایطی است که ممکن است بر پریودی شما اثرگذار باشد. یائسگی عموما از سنین 45 الی 55 سالگی شروع می‌شود. در برخی خانم‌ها حتی ممکن است یائسگی قبل از 40 سالگی شروع شود. بنابراین اگر 90 روز یا بیشتر از آخرین قاعدگی شما می‌گذرد و باردار نیستید، برای انجام بررسی‌ها و آزمایشات مناسب، به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.
  • مصرف برخی داروها: داروهای مختلفی ممکن است بر چرخه قاعدگی شما اثرگذار باشد. به عنوان مثال استفاده از داروهای ضد بارداری هورمونی، ممکن است پرودی شما را تا 10 الی 12 روز نیز عقب بیندازد. همچنین استفاده از برخی داروها مثل داروهای ضد انعقاد خون مثل وارفارین و آپیکسابان، داروهای ضد افسردگی مثل سرترالین، ونلافاکسین و …، داروهای سرطان و …، ممکن است در از دست‌دادن پریودی شما و ایجاد اختلال در روند معمول آن، اثرگذار باشند.

سوالات متداول

آیا تست بارداری منفی همیشه درست است؟

خیر، تست بارداری مثبت در 99 درصد موارد درست است اما تست بارداری منفی، ممکن است با درصد کمی، احتمال خطا داشته باشد.

بهترین زمان ممکن برای گرفتن تسست بارداری چیست؟

بهترین زمان برای گرفتن تست بارداری، 3 هفته پس از رابطه جنسی محافظت نشده می‌باشد.

آیا استرس بر تعویق پریودی اثرگذار است؟

بله

آیا داروهای هورمونی ضد بارداری بر سیکل قاعدگی موثرند؟

بله، مصرف داروهای ضد بارداری، ممکن است یک هفته تا 12 روز پریودی شما را عقب بیندازد.

 

منابع

Human Chorionic Gonadotropin – StatPearls – NCBI Bookshelf

A Case of a Negative Urine Pregnancy Test in a Multiple Gestation Pregnancy – PMC

Polycystic Ovarian Disease – StatPearls – NCBI Bookshelf

Antidepressants and menstruation disorders in women: a cross-sectional study in three centers – ScienceDirect

دکتر صدف حدادیان
دکتر صدف عبدیان

من دکتر صدف عبدیان فارغ التحصیل داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستم. در طول تحصیلم چندین مقاله ی ISI در زمینه‌ی اثرات داروهای گیاهی بر روی بیماری عصبی چاپ کردم و هم اکنون به عنوان مدیر مدیکال و تحقیق و توسعه در شرکت سمانیک سلامت گستر مشغول هستم.

در گروه تلگرام، هر سوال پزشکی داشته باشید را پاسخ خواهیم داد! عضویت در گروه تلگرامی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت.

  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
سوالی دارید از ما بپرسید
×
سراب‌پور Whatsapp chat
دکتر صدف عبدیان Whatsapp chat
2 +